HeartConnection Eendaagse Surhuizum (Fr) - Stel je persoonlijke vraag!
Trainer Marjolein van der Meulen.

 van 10:00 - 17:00

HeartConnection geeft je een nieuwe visie

Waarom gebeuren bepaalde dingen in jouw leven en het leven van je dierbaren? Ontdek het tijdens de HeartConnection Eendaagse. Een waardevolle dag waarbij een regenboog aan inzichten voorbij komt die je op je verdere levens-reis meeneemt. 

Elke klacht of ziekte begint met een shock, een emotioneel trauma. Een shock kan elk moment ontstaan, ook al in de baarmoeder en kinderjaren. Een shock heeft effect op een bepaalde plaats in de hersenen. Waar de shock inslaat, is aantoonbaar via een CT-scan van je hersenen. Die plaats staat in relatie met een lichaamsdeel of een orgaan. Het orgaan of lichaamsdeel reageert met cel-afname of cel-toename. Er ontstaan mogelijk klachten of een ziekte. Ook de psyche reageert met een karakterverandering.

Ontdek het verhaal achter jouw klacht of ziekte

Tijdens de HeartConnection Eendaagse gaan we samen op zoek naar het verhaal achter de klacht of ziekte waar jij helderheid in wilt krijgen. Je maakt kennis met de biologische processen van lichaam/psyche. Je krijgt uitleg van het biologische proces achter jouw (jeugd)trauma’s in je lichaam en psyche, en de manifestatie hiervan. Je doet nieuwe inzichten op, waardoor je een andere kijk op je leven krijgt. Dit geeft meer vertrouwen in je lichaam en haar processen.

Presentatie: wat is HeartConnection?

Allereerst krijg je uitleg over het werk van HeartConnection en haar oorsprong. Vervolgens ontvang je een korte presentatie over het feit dat elke ziekte of klacht jou een verhaal te vertellen heeft. Je ontdekt ook dat je patronen in jouw leven kunt herkennen in jouw Levensblauwdruk: de periode voor, tijdens en na jouw conceptie en geboorte. Hoe werkt de energie van je gedachten en relaties in jouw lichaam? Hoe ontstaat karakter? Waar komen jouw overtuigingen vandaan? Waarom maak je bepaalde situaties in je leven mee? En nog veel meer!

Persoonlijke vragen

Een belangrijk deel van de HeartConnection Eendaagse bestaat uit het beantwoorden van persoonlijke vragen. Ik kan 4-6 vragen op de Eendaagse beantwoorden. 

Wat heeft jouw gezondheid te vertellen? Hier kunnen allerlei onderwerpen aan de orde komen.

Over fysieke klachten, zoals lyme, kanker, ALS, MS, rug-nek-schouder-heup-gewrichts-klachten, verkoudheid, maag en darmklachten, eczeem, suikerziekte, hartfalen, huidklachten, incontinentie, enzovoort.
Psychische klachten kunnen ook worden uitgelegd, zoals gedragsproblemen, ADD/ADHD, autisme, leer- en concentratiestoornissen, agressie, depressie, dyslexie, bi-polariteit, psychose. 
Ook levensvragen kunnen gesteld worden: waarom gebeuren er bepaalde dingen in jouw leven?

Trainer Marjolein van der Meulen:
Vanuit mijn eigen ervaring als moeder en onderwijzeres, mijn eigen ziekteprocessen én 25 jaar praktijkervaring met HeartConnection Nederland® begeleid ik jou op deze HeartConnection Eendaagse. Je krijgt inzicht in en begrip voor programmeringen, veel kwartjes vallen. Mijn doel is een liefdevolle verbinding met jezelf, zodat begrip, ondersteuning en liefde in en om jou heen gaan stromen. Laat je verwonderen. 

Wil je na de HeartConnection Eendaagse meer weten? HeartConnection biedt jou trainingen om antwoord te vinden in jezelf.

Leuk je te ontmoeten, kom ook naar de HeartConnection Eendaagse!

Gun jezelf deze nieuwe levensfilosofie!

Investering: 95 euro inclusief btw
Aanmelden via: www.heartconnectionnederland.nl

DOEL EENDAAGSE
Het doel van de Eendaagse is om kennis te maken met de filosofie van HeartConnection, de energie te ervaren om vervolgens door te stromen naar onze HC trainingen.