Aankondiging.

De komende periode zullen er regelmatig lezingen en info-avonden gegeven worden op basis van donatie.

Je bepaalt zelf wat je wilt geven of wat je het waard vindt.

Behalve voor onkosten, zal de donatie gebruikt worden voor een nieuwe richting die we ingaan op het Land van Een, namelijk het Huis van het Hart.

Een kleinschalige retraite mogelijkheid, logeren in een pipowagen.

We hopen in september de eerste gasten te kunnen ontvangen! 

Agenda

Donderdag 10 februari 2022 

Informatie DNA en DNA-activatie door Gerrit de Haan

Donderdag 9 juni 2022, 20.00u

De ziel in relatie tot de mens door Frederieke van der Lijn 

Donderdag 9 juni 20.00 uur

Door Frederieke van der Lijn

 

In ons menselijke leven zijn we niet altijd- of helemaal niet in verbinding met ons zielsbewustzijn. Hierdoor verloopt ons leven soms op een manier wat het gevoel geeft overgeleverd te zijn aan het leven, de wereld, de ander… of we ervaren het als ‘het overkomt me’, ‘het is toeval’, ‘hier heb ik geen invloed op’ of ‘zo gaat het nu eenmaal’.
 

Wanneer we meer en meer besef krijgen van onze eigen manifestatie-kracht, dat we veelal onbewust inzetten, verandert dit beeld en krijgen we letterlijk nieuwe perspectieven op ‘wat ons overkomt’ en hoe we leven. We manifesteren erop los, helaas vaak via onbewuste hardnekkige overtuigingen, ontstaan door voorgaande ervaringen in onze jeugd, in vorige/andere levens of ‘overgedragen’ in de familielijn.


Hoe ziet het leven eruit als je hier inzicht in krijgt? Wat is er mogelijk, zelfs in deze tijd. Of misschien juist wel in deze tijd?

 

Tijdens deze avond neemt Frederieke je mee in de relatie tussen ziel en mens. Hoe de ziel op een verbindende en diepere laag kent van het aardse leven en hoe middels herbeleving en ziels-verbinding nieuwe perspectieven kunnen ontstaan.

 

Meer over Frederieke is te vinden op www.frederieke.frl en www.oudewijsheid-nieuwbewustzijn.nl

https://www.youtube.com/channel/UCdpqEV1hxdC1t_CFpebeUXA/featured

 

Aanmelden bij Sity

info@landvaneen of simit@hotmail.com