top of page

Neeltje Verdoorn

Leven met elkaar op het "Land van Een ".

Wat betekent dat voor mij? Om dat even

kort samen te vatten valt nog niet mee.

Het heeft zo veel kanten en ik kan er met

gemak een hoofdstuk vol over schrij-

ven.

Een aantal jaren geleden volgende ik een

training en daarin werd mij gevraagd om

op zoek te gaan naar wat genoemd werd,"

je aller diepste verlangen". Om daar echt bij

te komen is nog een hele toer, de mind ver-

zint van alles om je er van af te houden. Wat er uiteindelijk voor mij uit kwam, was "leven in waarheid met mijzelf" Dat wat  er echt in mijn  hart zit. Nou ik kan zeggen dat daarvoor flink wat stappen nodig waren. En heel mijn leventje op zijn kop stond.

Maar nu wij hier met elkaar wonen is dit voor mij het belangrijkste . Om echt wezenlijk je ware natuur te mogen leven, en elkaar te inspireren en te vertrouwen. Te delen en te ontvangen.

 En al je creatieve kanten te mogen gebruiken, bv  schilderen en mijzelf uitleven met kleuren

Maar voor mij is het ook  een feestje om voor anderen te koken en echte maaltijden klaar te maken met liefst biologische producten en echt te voeden en niet alleen vullen. Als dat straks uit eigen moestuin komt is dat natuurlijk fantastisch.

Met mijn "natuur voedings"  opleiding is het ook heel inspirerend om daar door ,nog wat extra's door te geven. En zo ook andere  te helpen om bewuster te worden. Niet alleen voor ons zelf maar ook voor de planeet en het klimaat.  Daardoor is deze manier van community-bewoner zijn  , voor mij echt een prachtige stap om het leven te ervaren en te vieren. 

bottom of page