Kom in je kracht

 

In je kracht staan is een toestand, waarin je werkelijk “je beste jij” bent. Soms lijken de dingen zo eenvoudig, maar zijn ze zo moeilijk om te doen. Naarmate je jezelf steeds beter leert kennen en omarmt, open je jezelf als het ware voor alles wat er op je pad komt en ben je minder bang om uitdagingen in het leven aan te gaan. Dan kom je werkelijk in je kracht, en dat is een heerlijk gevoel.

 

Ontdek dat er veel meer in je zit dan je voor mogelijk hebt gehouden. Grijp dit weekend aan om je angsten te overwinnen, om over die drempel heen te stappen, een weekend om in je kracht te komen.

 

We gaan terug naar je natuurlijke basis en gaan de kracht die in je zit activeren, geen praatsessies of therapieën maar met jezelf aan het werk. De kracht die in je zit gaan we gebruiken om je zelfvertrouwen te ontwikkelen en daardoor je angsten te overwinnen.

Dit gaan we o.a. doen door middel van drummen, het lopen van het labyrint, zweethut en een vuurloop.

 

Durf jij deze uitdaging met jezelf aan, meld je dan aan voor deze workshop. Deze vindt plaats van 20 t/m 22 augustus op het Land van Een in Surhuizum (Fr).

Aanmelden kan via www.landvaneen.nl

 

Na aanmelding krijg je een mail dat je aanmelding is ontvangen met een betalingsverzoek en verdere informatie.

Als het bedrag is overgemaakt dan krijg je een definitieve bevestiging dat je staat ingeschreven voor de workshop “kom in je kracht”.

 

Er is plek om met je tent of kleine camper te overnachten. De kosten hiervan zijn 10 euro.

Vanaf vrijdag 18.00 uur is het mogelijk om je tent of camper te installeren. Het programma start op vrijdag om 19.30 uur en op zaterdag en zondag beginnen we om 10.00 uur.

 

De prijs van dit weekend bedraagt 150,00 euro, dit is incl. koffie en thee en tweemaal een lunch. Voor het ontbijt dient men zelf te zorgen en voor het avondeten is het pot-luck.

Voor mensen met een krappe beurs is, in overleg, een gereduceerd tarief mogelijk.

 

Graag je bord, beker en bestek meenemen, je ontbijt en wat te eten voor de pot-luck op zaterdag.

Er is een buitenkeuken aanwezig met koelkast en kookgelegenheid.

 

 

PS. Heb je zelf een drum dan mag je deze meenemen.

 

Wij zien er naar uit, jullie ook?

 

Petra Koopmans en Jan Wesseling.

leeuw.jpg