top of page

Zaterdag 9 maart. 

Siddhi bijeenkomst, energie overdracht.

Heb je behoefte aan een vleugje kalmte, compassie, liefde en blijdschap? Zonder aanwijsbare reden, maar gewoon omdat het kan? Wees dan welkom bij de siddhi bijeenkomst!

Wij zijn Chiel en Joyce en wij hebben afgelopen maand de Tapas ‘cursus’ bij Ekam in India volbracht (en nee, daarmee bedoelen we niet een Spaanse hapjes kookcursus ;) ). De cursus is ontworpen door de zoon van Amma en Bhagavan, Krisnaji, en zijn vrouw Preethaji. Deze 28-daagse reis naar jezelf is voor ons op geheel eigen manier levens veranderend gebleken, en wij zijn enthousiast om deze ervaringen met jullie te delen en om vragen hierover te beantwoorden.

Tijdens de bijeenkomst zullen wij het e.e.a. vertellen over Ekam, de grondleggers, en onze ervaringen van de Tapas. We doen gezamenlijk een meditatie voordat jullie de siddhi ontvangen. Siddhi is de verlichtingservaring die wordt overgedragen d.m.v. een handoplegging op het hoofd. Deze ‘ervaring’ heet in het sanskriet ‘Stitha Pregna Toi’ en dat betekent zoiets als onverstoorbare kalmte. Doordat wij ons in een bepaalde staat bevinden, mogen wij deze energieoverdracht aan jullie geven.

Wij hopen dat je geboeid bent geraakt en dat je wil langskomen. We kijken er naar uit om jou te mogen ontmoeten bij Land van Een.

Bij interesse, graag mailen naar simit@hotmail.com. Er is beperkt plek.
Wanneer: 9 maart 14.00 – 16.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur)
Waar: strohuis Land van Een
Kosten: op basis van donatie.


Veel liefs, Chiel en Joyce

 

Joyce Chiel.jpg
bottom of page